Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skid- och familjedag i Hammarbybacken – en aktivitetsfylld dag med Sveriges skidstjärnor i hjärtat av Stockholm

Lördagen den 28 september bjuder Ski Team Sweden Alpine och Skicross, i samarbete med SkiStar, in till en spännande skid- och familjedag i Hammarbybacken. Mitt i den svenska huvudstaden får besökarna en unik möjlighet att åka skidor tillsammans med Sveriges främsta skidstjärnor och prova på Hammarbybackens många aktiviteter, såsom skidåkning på artificiellt gräs, mountain coaster och olika former av klättring.

– Samarbetet med Svenska skidlandslaget är något vi på SkiStar värdesätter högt. Genom att kombinera deras expertis och vår passion för skidåkning kan vi tillsammans skapa unika upplevelser för hela familjen, mitt i Stockholm. Skid- och familjedagen i Hammarbybacken ger alla en fantastisk möjlighet att testa på våra aktiviteter och möta några av Sveriges landslagsåkare. Det är en dag fylld av glädje, gemenskap och inspiration som visar att skidåkning och äventyr är tillgängligt för alla, oavsett nivå, säger Stefan Sjöstrand, VD SkiStar.

Skidstjärnorna från de svenska alpina- och skicrosslandslagen träffas mer än gärna och tar några åk, pratar utrustning och berättar hur man bäst förbereder sig inför kommande skidsäsong. Och för de minsta skidstjärnorna är Valle på plats med skidåkning och Valles Show. På plats finns också Ski Team Swedens hårdvaruleverantörer som visar upp nästa års utrustning. Med HammarbybackenPasset, som gäller för för- eller eftermiddag, finns möjlighet att pröva på SummerSki, Mountain Coaster, Mountain Tube, trampolin, klättertorn, Bungy Rocket och klätterpark.

– Tillsammans med SkiStar vill vi inspirera till alpin skidåkning och ha en härlig kickoff tillsammans inför kommande säsong. Hammarbybacken erbjuder mängder av härliga aktiviteter och den 28 september lägger vi till skidåkning tillsammans med alpina – och skicrosslandslagen och möjlighet att klämma och känna på kommande säsongs utrustning, säger Kalle Olsson Bexell, marknads- och kommunikationschef för Ski Team Sweden Alpine och Skicross.

Källa: SkiStar

Foto :Svenska skidförbundet