Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nu släpps videon till Sveriges officiella OS-låt ”Hjärtan” av LIAMOO.

Äntligen är det dags för OS-spelen i Paris att dra igång. På fredag hålls den officiella invigningen, men Sverige smygstartar redan imorgon kl. 21:00 när handbollslandslaget för damer möter Norge.

LIAMOO har skapat en mäktig hymn tillsammans med Anderz Wrethov, Myra Granberg och producenten Dino Medanhodzic, som också har producerat låten. Låten är avsedd att inspirera de svenska idrottarna att kämpa för guld. Nu höjer vi pulsen när videon till låten släpps idag kl. 10:00. Videon är regisserad av Kristoffer Jansson och producerad av Emperial i samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté.
I videon syns några av Sveriges OS hopp. Bl a Nebil Ibrahim, boxning, Rebecca Netzler / Vilma Bobeck, segling och Jonathan Hellvig/David Åhman, beachvolley.

”Vi ville göra en video som peppar våra fantastiska svenska idrottare i Paris och samtidigt fångar in den Olympiska känslan genom att filma på historisk svensk OS-mark på Stockholms Stadion” – säger LIAMOO”

Sommaren bjuder på ett fullspäckat schema för LIAMOO. Förutom att han är ute på turné med RIX FM och Diggiloo, gör han ett stopp i Stockholm på tisdag den 30 juli för en medverkan i SVT Allsång på Skansen.

Om LIAMOO:

Med över 200 miljoner streams på Spotify är LIAMOO en etablerad artist samt en talangfull låtskrivare och producent. Sedan sitt stora genombrott som Idol-vinnare 2016 har han kontinuerligt levererat musik av hög kvalitet, samarbetat med framstående artister och låtskrivare, samt imponerat i Melodifestivalen med bidrag som alltid gått direkt till final. Följ LIAMOO på sociala medier här.

Källa: PR & BEYOND

Foto: PR & BEYOND