Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Den 30 juli lanserar TeliaSonera iPhone 4 via både Telia och Halebop

Foto: teliasonera

iPhone 4 innehåller en mängd spännande funktioner som FaceTime, som gör drömmen om enkla videosamtal verklig. Med Apple’s nya fantastiska Retina display har mobilen fått den högsta upplösning som någonsin byggts in i en mobil vilket gör att man får en superskarp och tydlig text, bilder och video.

iPhone 4 innehåller även en 5 megapixel-kamera med LED-blixt, inspelningsbar HD video, Apple’s A4 processor, ett 3-axligt gyro och upp till 40 procent längre taltid. Allt i en fantastiskt läcker ny design i glas och rostfritt stål som gör den till världens tunnaste smartphone.

iPhone 4 innehåller iOS 4, den senaste versionen av det mest avancerade mobiloperativsystemet. Detta innehåller även över 100 nyheter. Via det marknadsledande App Store har man tillgång till fler än 200.000 app:ar inklusive den nya iMovie app som skapats just för iPhone 4.

– iPhone 4 tar oss med in i framtiden och vi är jätteglada att kunna dela denna framtidsupplevelse med våra kunder hos både Telia och Halebop, kommenterar Erik Hallberg, chef för Mobilitetstjänster i Sverige på TeliaSonera.

Källa: TeliaSonera